Jazz Jackrabbit 2

Jazz Jackrabbit 2 voor Mac

Supersnelle platformactie met schietgraag konijn

Jazz Jackrabbit 2 is een prachtige gratis game, boordevol levels in kleurrijke werelden. De game stamt uit 1998 en is een ode aan platformspellen die eerder uitkwamen op spelcomputers. Jazz Jackrabbit 2 heeft veel van Sega's Sonic-spellen, maar... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics
  • Fijne muziek
  • Solide platformactie
  • Veel wapens

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Jazz Jackrabbit 2 is een prachtige gratis game, boordevol levels in kleurrijke werelden. De game stamt uit 1998 en is een ode aan platformspellen die eerder uitkwamen op spelcomputers. Jazz Jackrabbit 2 heeft veel van Sega's Sonic-spellen, maar deze keer speel je met een groen konijn tegen boze schilpadden. Gelukkig zijn laatstgenoemde antihelden niet zo snel.

Het idee achter Jazz JackRabbit 2 is eenvoudig: ren en spring door een wereld die zich meestal van links naar rechts beweegt. Dit spel gebruikt Parallax-scrolling, wat betekent dat achtergronden als verschillende lagen meebewegen met de speler, wat diepte schept in de levels. Besturing verloopt met de pijltjestoetsen, schieten en springen met Ctrl en Shift. Jazz heeft net als digitale collega's last van het glijbaaneffect; elk stapje doet het konijn nét iets verder glijden, waardoor het spel moeilijk blijft.

Jazz Jackrabbit speelt heerlijk en ziet er prachtig uit, met vloeiende animaties en cartooneske karakters. Er zijn maar liefst 13 wapens om uit te kiezen en deze zijn belangrijk voor het uitspelen van de levels. De muziek is van hoog niveau en klinkt lekker retro. Zelfs voor een 14-jaar oud spel gaat Jazz Jackrabbit 2 nog prima mee, wat ons devies vergemakkelijkt: Jazz Jackrabbit 2 moet je spelen!

Zoek je een fijne retrogame voor in de kleine uurtjes, dan zit je bij dit kleurrijke platformspel goed.

Meeste downloads Actiespellen voor mac

Jazz Jackrabbit 2

Download

Jazz Jackrabbit 2

Beoordelingen about Jazz Jackrabbit 2

Promotie×